Arnold Pagen

987
Opgehaald
1500
Doel
66% Gedoneerd
34
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Helaas wordt vrijwel iedereen direct of indirect geconfronteerd met de verschrikkelijke impact van kanker. We mogen ons aan de ene kant gelukkig prijzen met het feit dat er briljante en gepassioneerde wetenschappers zijn, die alles in het werk stellen om op een of andere wijze een bijdrage te leveren aan het bestrijden van kanker en/of het verhogen van de kwaliteit van leven voor mensen die gediagnosticeerd zijn met kanker. Aan de andere kant is er een grote mate van frustratie bij het gevoel dat er nog zo veel meer mogelijk kan zijn, ware het niet dat een tekort aan financiën een remmende werking heeft. Helaas kan ik geen bijdrage leveren aan wetenschappelijk onderzoek. Wat ik echter wel kan doen is me in te zetten voor meer financiële mogelijkheden. Ik heb daarom besloten om woorden om te zetten in daden door mee te rijden met 7EVENvoorLeven. Dit is een bijzonder initiatief dat onze steun verdient. Wat mij bijzonder aanspreekt is dat de opbrengsten ten goede komen aan de Stichting Kanker Zien. Deze stichting heeft als doel om initiatieven te ondersteunen die zich inzetten kanker eerder te diagnosticeren en gerichter te behandelen. Hierdoor wordt de kans op en kwaliteit van leven na genezing aanzienlijk verhoogd voor zij die door kanker worden getroffen. Het Oncologiefonds van het Radboud Universitair Medisch Centrum is het eerste fonds dat de opbrengsten zal ontvangen. Men heeft een techniek ontwikkeld waarbij met behulp van nano-vloeistof al in een heel vroeg stadium uitzaaiingen in de lymfeklieren zichtbaar zijn. Bovendien ziet men beter waar de kanker zit waardoor gerichter behandeld kan worden en genezingskansen toenemen. Vooralsnog wordt deze techniek toegepast bij patiënten met terugkerende prostaatkanker of een verhoogd risico op lymfklier uitzaaiingen. Er is nu geld nodig om de techniek verder te ontwikkelen zodat deze ook toegepast kan worden bij andere vormen van kanker en voor het opzetten van opleidingsprogramma's in andere ziekenhuizen. Ik ga op 26 mei mijn uiterste best doen om geld bij elkaar te fietsen om dit mede te financieren. Ik heb me voorgenomen om minimaal 7 rondes te rijden rondom de Gemeente Berg en Dal (circa 140km, ruim 2000 hoogtemeters). Op deze manier hoop ik een klein beetje bij te dragen aan de strijd tegen kanker. Ondersteun jij mij door een sponsoring? Een bedrag groot of klein, een vast bedrag of een bedrag per ronde, alles is meer dan welkom en zeer gewaardeerd!!

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Arnold Pagen

Donatie informatieiDEAL Mollie

Anonymous
Succes en hopelijk fietsen we samen!

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over