Dorotheja


Opgehaald

Doel
Totaalopbrengt van alle deelnemers binnen dit team

Team omschrijving

Twee fietsende broers uit de Achterhoek nu wonend in Arnhem en Lent.

Anne Onnink

592
Opgehaald
539
Doel

Dorotheja (Marten Onnink)

1788
Opgehaald
539
Doel

Dorotheja (Marten Onnink)

1788
Opgehaald
539
Doel
332% Gedoneerd
45
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Op 26 mei van dit jaar gaan wij Zeven voor Leven fietsen. Vorig jaar op 26 mei vierden we samen met onze moeder haar laatste verjaardag. Anderhalve maand later overleed ze aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Drie dagen na haar overlijden werd haar kleinkind geboren. Spijtig genoeg is dit een verdrietige ervaring die wij delen met vele anderen. Het machteloze gevoel en de gevoelsmatige oneerlijkheid dat kanker opeens zo’n bepalende rol inneemt in iemands leven en voor de mensen om haar of hem heen. Met betrekking tot alvleesklierkanker leerden wij dat wanneer klachten ontstaan de ziekte vaak al dusdanig is voortgeschreden dat het genezing vrijwel niet meer mogelijk is. Zo ook bij onze moeder. Om iets aan ons gevoel van machteloosheid te doen gaan we de uitdaging Zeven voor Leven aan. Al fietsend willen wij geld inzamelen voor het goede doel Stichting Kanker Zien. Deze stichting heeft als doel om initiatieven te ondersteunen die zich inzetten kanker eerder te diagnosticeren en gerichter te behandelen. Hierdoor wordt de kans op en kwaliteit van leven na genezing aanzienlijk verhoogd voor zij die door kanker worden getroffen. Het bedrag waar je ons mee sponsort komt voor de volle honderd procent terecht bij de stichting Kanker Zien. Wij zouden het, samen met onze vader, geweldig vinden als je ons zou willen sponsoren. Ons team is genaamd Dorotheja. Onder dit pseudoniem schreef onze moeder in het Achterhoekse dialect haar verhalen en gedichten. Alvast bedankt voor de donatie! Marten en Anne Onnink

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Dorotheja (Marten Onnink)

Donatie informatieiDEAL Mollie

Siny & Henk Abbink
Wij wensen jullie veel sterkte tijdens de Zeven voor Leven fietstocht. Toi, toi, toi.

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over