Wim van Hoof

3276
Opgehaald
1500
Doel
219% Gedoneerd
62
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Ik heb in maart 2018 te horen gekregen dat ik lymfklierkanker heb. Na verschillende onderzoeken werd het duidelijk dat het Non Hodgkin is wat gelukkig wel te behandelen was. In april heb ik een aantal bestralingen gehad met een geweldig goed resultaat. Tot nu toe gaat het goed en dankzij de huidige techniek van bestralen ziet het er voor mij positief uit. Ik wil heel graag een steentje bijdragen aan Zeven voor Leven zodat er nog verdere onderzoeken en studies gedaan kunnen worden naar manieren van behandelingen bij alle vormen van kanker. Het doet me goed als u een donatie geeft voor dit geweldig initiatief. Groet, Wim van Hoof

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Wim van Hoof

Donatie informatieiDEAL Mollie

Corné
Wim, kej goed initiatief !!! Doe je best voor het goede doel !!

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over