Maarten Fontein

1364
Opgehaald
1000
Doel
137% Gedoneerd
27
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Toen een van de bestuursleden mij voorstelde met dit evenement mee te doen hoefde ik geen moment te twijfelen. Zoveel mogelijk geld ophalen voor dit doel, daar wil ik mijn steentje aan bijdragen! Ik leg de lat op minimaal 5 ronden fietsen maar wie weet haal ik de 7 rondjes wel.... Wie gaat mij helpen het streefbedrag bij elkaar te fietsen? Iedere euro telt, grote en kleine bedragen zijn welkom, alles gaat direct door naar het goede doel. For the record: de bijdrage is eenmalig en is niet afhankelijk van het aantal gefietste rondjes. Vanuit Fontein Makelaardij zal er ook nog een actie opgezet worden, die volgt nog. Alvast hartelijk dank voor jullie bijdrage!

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Maarten Fontein

Donatie informatieiDEAL Mollie

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over