Bianca Kalksma

1060
Opgehaald
231
Doel
459% Gedoneerd
53
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Respect heb ik voor degenen die een berg als Alpe d’Huez of Mont Ventoux beklimmen voor het goede doel. Maar nog meer respect heb ik voor mensen die strijden tegen de vreselijke ziekte die zoveel mensen treft. Toen ik hoorde van dit fietsevenement dacht ik meteen 'ik doe mee!'. Als recreatief fietser wil ik mee gaan doen, ook al heb ik geen racefiets. Mijn streven is drie keer de route te fietsen en daarbij zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor Stichting Kanker Zien.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Bianca Kalksma

Donatie informatieiDEAL Mollie

Wouter & Agnes
Succes!
Hoi Bianca, als Alpe d'Huzesser weten we natuurlijk hoe belangrijk deze strijd tegen kanker is. Fijn dat ook jij je daarvoor inzet. Heel veel succes met jouw bijdrage aan deze strijd.
Wouter & Agnes

Rian
Heel veel succes, het gaat je lukken!!
Geertje
Mooie uitdaging
Heel veel succes ??
Gaat je lukken ??

Kim
Topper!!
Lieve Bianca,
Wat een topper ben je toch! Je kan het en ik wens je heel veel succes.
Liefs Kim

Christel
Goed bezig!
Heel veel succes met je mooie actie!

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over