Deelnemers & Donaties

Jasper van Houten

202
Opgehaald
539
Doel
38% Gedoneerd
14
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Tegenwoordig wordt vrijwel iedereen op een of andere manier geconfronteerd met kanker. Word je er zelf niet door getroffen, dan wel iemand in je (nabije) omgeving. Ik vind dat verschrikkelijk, maar het (b)lijkt helaas ook onvermijdelijk...
Dat het voor zoveel mensen het einde betekent van hun (gezonde) leven, is wat mij betreft echt onacceptabel!

Daarom doe ik op zondag 26 mei mee aan Zeven voor Leven, met als doel om het maximale aantal van 7 rondes te fietsen van 17.7km door Berg en Dal (letterlijk en figuurlijk: 124km en 2359 hoogtemeters in totaal) en het streven om minimaal 77 Euro per ronde (539 Euro in totaal) in te zamelen voor Stichting Kanker Zien.

Stichting Kanker Zien ondersteunt initiatieven die zich inzetten kanker eerder te diagnosticeren en gerichter te behandelen. Hierdoor wordt de kans op en kwaliteit van leven na genezing aanzienlijk verhoogd, voor iedereen die door kanker wordt getroffen. Iets waar ik mij met liefde voor in het zweet ga werken!

Steun mij en daarmee (veel belangrijker!) dit goede doel, met een donatie: groot of klein, elke Euro telt! BEDANKT!!

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

Uw gegevens

Jasper van Houten

Donatie informatieiDEAL Mollie

Petra Pompen
Helaas ook in onze familie en vriendenkring vaak met kanker geconfronteerd! Zet m op Jasper, geweldig dat je deze actie gaat uitvoeren!! Je haalt het zeker!! Groetjes Petra
Nicole lamers
Toppertjuuuuhhhh
Hoi Jasper,
Helaas weten we er inderdaad alles van... Ik wens je veel succes en plezier met de voorbereiding en de fietstocht zelf! Je bent een kanjer!

Clasien van Houten
Peentjes zweten
Ik wens je veel succes en goede trainingen voor de dag zelf.
Succes op de dag zelf

Lotte
❤️
Geer & Ivonne
Succes!!!!
Hi Jasper,
Heel veel succes met de zevenheuvelenlo op!!!! Prima actie en volgens ons ga je het zeker halen!!
Groetjes
Geer & Ivonne

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over