Marco Thijssen

1105
Opgehaald
539
Doel
206% Gedoneerd
33
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Mijn vader, Jan Thijssen, is in 2004 op 61-jarige leeftijd aan kanker overleden. Veel te jong! Ik gun niemand de pijn, angst, onmacht en verdriet, die ik bij hem heb gezien. Ik mis hem steeds meer. Hij was mijn vaste supporter bij al mijn sportwedstrijden. Daarom ga ik mee doen aan Zeven voor Leven. Ik weet dat hij samen met mij de hoogtemeters gaat maken op de Zevenheuvelenweg in ons eigen Groesbeek. Ik ga niet alleen voor mijn vader fietsen, maar ook voor alle andere mensen die hier mee te maken hebben, omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Het eerder ontdekken van kanker is hierin erg belangrijk. Voor onderzoek is veel geld nodig. Ik ga voor 7 rondes dus is mijn doel 7x €77,- = €539,- Wil jij mij steunen? Dank je wel!

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Marco Thijssen

Donatie informatieiDEAL Mollie

Karin
7 cent voor ieder hoogte meter
7cent voor iedere hoogtemeter! Succes.

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over