Francois Claassen

759
Opgehaald
777
Doel
98% Gedoneerd
43
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Ik heb bij toeval mee gedaan met de proloog die 12 oktober in Berg en Dal werd gehouden. De verhalen die die middag werden gedeelt grepen mij aan. Ook het betoog van de professor van de Radboud heeft mij overtuigt dat de opbrengst van de evenement op een goede manier zal worden ingezet. Ik heb zelf gelukkig geen kanker. Als ik daar in een later stadium wel mee te maken krijg zou ik zelf ook hopen dat ze “ het” in een zo vroeg mogelijk stadium kunnen waarnemen. De opbrengst van dit evenement gaat namelijk voor de volle 100% naar het onderzoek van de Radboud om kanker in een zovroeg mogelijk stadium te kunnen ZIEN. Ook het mooie parcours en de enthousiaste organisatie deden mij besluiten om mee te gaan doen aan zeven voor leven. Vriendelijke groeten Francois Claassen

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Francois Claassen

Donatie informatieiDEAL Mollie

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over