Jan Wollenberg

444
Opgehaald
539
Doel
83% Gedoneerd
22
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Zoals zovelen hebben veel mensen hun (zijn) verhaal over de ziekte. Zo ook mijn buurman, juist hij drukte me op het hart om in de achtertuin mee te fietsen aan dit prachtige evenement met een dito goed doel. "Jan je moet mee fietsen en dan ben ik direct een van je sponsors!" Hij had weinig overtuiging nodig om me in te schrijven. Juist de laatste weken komt de ziekte binnen mijn eigen kring dichterbij en dichterbij. Hiermee stijgt het bewustzijn dat ontwikkeling en het juiste medicijn steeds belangrijker wordt. No time to waste!! De wetenschap is ver met de ontwikkeling van het juiste medicijn, maar bijna is nog niet helemaal! Het doel wordt dan minimaal zeven maal de ronde!! Mijn sportieve (en financiele) bijdrage... Help jij mij mee, doneer € 7.00 (of meer), Thanks!!

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Jan Wollenberg

Donatie informatieiDEAL Mollie

Tim
Goed bezig, Jan. Succes!

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over