Ton Kuijpers

2060
Opgehaald
1777
Doel
116% Gedoneerd
129
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Ik doe mee omdat ik rondom mijn gezin allerlei vormen van kanker heb meegemaakt en we zelf met onze kinderen en vriendin een verhoogd risico hebben ivm de ziekte van recklinghausen, redenen genoeg om me in te spannen voor een goed doel. En wat is 7 euro nu op een mensen leven.....nix toch? en mijn doel van 777,77 euro is binnen 2 weken behaald, en daarom verdubbel ik mijn doel naar 1554 euro want dat maakt nog een groter verschil in de dag van morgen, dus steun !!!!!!!!, Oeps, het ging nog sneller en daarom maak ik er nu maar 1777 euro van. (want het is de eerste editie, dus 1 en 7 rondjes= 1777.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Ton Kuijpers

Donatie informatieiDEAL Mollie

Anonymous
Succes Ton. Wij zullen je morgen aanmoedigen langs de Derde Baan.
Marianne van Roey
Ton Heel veel succes gewenst!!
Gerard Louwers
Respect Ton, succes
Hans-Jurgen en Kitty
Heel veel succes Kanjer!

ton
succes
Succes
henk schouten
Hi Ton, Mooi doel om je voor in te zetten, zeker omdat het voor jou en je gezin ook zo dichtbij staat. Respect! Veel succes met de training naar dit mooie evenement toe!
Robert en Hannelore Janssen-Fiers
niet allen voor het goede doel...
Vergeet niet onderweg te genieten van de mooie tour !
Tom Jansen
Ton, heel veel succes met de uitdaging en supergoed dat je dit doet!
Anton Maas
Ton Succes met de uitdaging en kei goe dat je aan deze actie mee doet!

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over